Beauty puur en nails

06 - 81 96 49 70

Mariska van Leeuwen-Bakker

Kordiastraat 7

5331 JJ Kerkdriel

Even voorstellen

Mijn naam is Mariska van Leeuwen-Bakker en woonachtig in Kerkdriel. 

Vanaf mijn 19e ben ik op verschillende vakgebieden gediplomeerd zoals medisch pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste.

Van jongs af aan wist ik dat ik in de schoonheid aan de slag wilde en als droom een eigen salon. Sinds 2018 ben ik trotse eigenaresse van Beauty puur & nails. Ik ben erg trots dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken.

Zo ben ik continu op zoek naar vernieuwing en verbetering op het gebied van schoonheid en techniek.

U bent van harte welkom in mijn salon op de Kordiastraat 7 in Kerkdriel. U kunt terecht voor pedicure behandelingen, reumatisch en diabetes, overige voetproblemen, manicure, nagelstyling en gezichtsbehandelingen.

Mijn salon is gelegen op de 1e etage.  

Tevens is er voldoende parkeergelegenheid.

Naast mijn salon/ praktijk kom ik ook bij u aan huis. Het kan een uitkomst zijn voor mensen die minder goed ter been zijn, die weinig tijd hebben om zelf een praktijk te bezoeken of misschien is de stap om zelf naar een pedicurepraktijk te gaan te groot.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Hygiƫne, vakkundigheid en kwaliteit staan bij mij voorop. Uitsluitend gebruik ik hoogwaardige en dierproefvrije producten.

Ik werk volgens de vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliƫnt moet worden doorgestuurd naar een (behandelend) arts of podotherapeut.

Voor meer informatie kunt u terecht op deze website. Voor vragen kunt u gerust even bellen, mailen of een berichtje sturen.

error: Inhoud is beschermd !!