Beauty puur en nails

06 - 81 96 49 70

Mariska van Leeuwen-Bakker

Kordiastraat 7

5331 JJ Kerkdriel

GELNAGELS

Baalt u ook zo van uw gebroken, gescheurde of korte nagels? Dan zijn kunstnagels de perfecte oplossing!

Gelnagels zijn sterke, maar flexibele en natuurlijk ogende kunstnagels en zijn de perfecte oplossing voor wanneer u uw eigen nagels wilt versterken of verlengen, of ze gewoon extra mooi wilt maken. Wat dit betekent? Nooit meer korte, afgebroken of beschadigde nagels en tot wel 4 weken geen omkijken meer naar uw nagels.

Veel mensen vragen zich af wat nu precies de voordelen van gelnagels zijn ten opzichte van acrylnagels. En terecht, want deze twee soorten kunstnagels lijken erg op elkaar. Het grote verschil zit hem in het uiterlijk. Gelnagels zijn wat dunner en flexibeler waardoor ze een meer natuurlijke uitstraling hebben dan nagels van acryl. Ook zijn ze iets zachter en buigzamer. Daarnaast hebben gelnagels een glanzend oppervlak en heeft het zetten van gelnagels een wat minder penetrante geur.

Van een set nieuwe kunstnagels heeft u tot wel 4 weken plezier. Wanneer uw nagels zijn uitgegroeid, kunt u ze laten verwijderen of weer laten opvullen. Gelnagels en acrylnagels kunt u niet alleen op uw vingernagels laten zetten, maar ook op uw teennagels.

Heeft u een vakantie in de planning? Laat mooie nagels aanbrengen op uw handen Ć©n voeten. Zo hoeft u op uw vakantie hierover geen zorgen meer te maken en houdt u tijd over voor leuke dingen. Is uw nagel afgebroken of beschadigd? Geen probleem, de nagels kunnen vaak makkelijk gerepareerd worden. Ook wanneer de nagel niet meer te redden is, kan ik de kunstnagels altijd vervangen. Wil u uw acrylnagels of gelnagels eraf halen? Laat ze dan door mij verwijderen in de salon. Zo voorkomt u dat uw eigen nagels beschadigen.

Acryl wordt gemaakt door een poeder (polymeer) te mengen met een vloeistof (monomeer). Wanneer de substantie uithardt in de openlucht of onder een uv-lamp, verandert het in een hard oppervlak en voilĆ , je hebt stootvaste, stevige en krasbestendige kunstnagels.

Door de gelstructuur van gelnagels zijn ze buigzamer en flexibeler dan bijvoorbeeld acrylnagels. Wanneer u uw nagels stoot, zullen ze dus minder snel afbreken. De stroperige substantie hecht daarnaast erg goed aan het nageloppervlak waardoor ze beter blijven zitten dan andere kunstnagels. Uw gelnagels zijn daardoor niet alleen heel erg mooi, maar ook nog eens enorm duurzaam.

error: Inhoud is beschermd !!